Udruženje građana Mreža razvojnih inicijativa „Logosfera“ je dobrovoljno, neprofitno, nevladino i nepolitičko udruženje građana koje okuplja i organizuje svoje članove u cilju realizacije programskih ideja u oblastima zaštite i unapređenja održivog razvoja zajednica, ljudskih prava, ekologije, obrazovanja, slobode izražavanja, kulturnog identiteta, rodne i etničke ravnopravnosti.

Pojedinačno članstvo

Članovi Udruženja mogu biti svi građani koji prihvataju Statut, Programske ciljeve, Plan i program rada Udruženja. Prijem u članstvo vrši Upravni odbor Udruženja. Zahtev za prijem u članstvo dostavlja se u vidu potpisane pristupnice. Prijava za učlanjenje može se poslati i popunjavanjem forme u glavnom meniju rubrika Kontakt ili prečicom ovde! 

Pojedinačni članovi Mreže su:

Sreten Božić, Biljana Đurđić, Branko Stevanović, Boban Tomić, Željko Stanojević, Marko Dragojlović, Duško Saković, Marko Tomić, Nataša Milivojević, Katarina Vranić, Branislav Mijanović, Vojislav Tomić, Ivana Matić, Jelena Stanić, Branka Nešković, Mladen Sarić,

Kolektivno članstvo

Članovi Mreže razvojnih inicijativa mogu kolektivno biti i druge srodne organizacije koje dele vrednosti i ispoljavaju interes za zajedništvo u sprovođenju akcija i strategije.

Kolektivni članovi Mreže su:

Resurs centar “Tara”, Bajina Bašta

Odred izviđača “Bajina Bašta”, Bajina Bašta

Pozorišno kreativni centar “Talija”, Bajina Bašta

Centar za održive zajednice “Communis”, Srebrenica, Bosna i Hercegovina/RS

 

Član Udruženja ima pravo da: Ravnopravno sa drugim članovima učestvuje u ostvarivanju ciljeva Udruženja. Neposredno učestvuje u odlučivanju na Skupštini, kao i preko organa Udruženja. Bira i bude biran u organe Udruženja. Bude blagovremeno i potpuno informisan o radu i aktivnostima Udruženja. Kolektivni članovi učestvuju u radu Skupštine preko ovlašćenog delegata sa pravom jednog glasa.

Zahtev za prijem u članstvo organizacije možete poslati popunjavanjem sledeće on-line pristupnice:

 

On-line poristupnica za učlanjenje

Popunjavanjem ove pristupnice prihvatate članska prava i obaveze naše organizacije!